Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Papírmaséból tál? Hogyan?

Papírmaséból tál? Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Apumnak lesz szulinapja és szeretnék neki csinálni papírmasébol egy tálat.

1.Jó formának fém tál is vagy muszáj muanyagnak lennie?

2.Meddig kell száradnia?

3.Hány rétegben tegyem fel?

4.Melyik a jobb a papírmasé massza vagy az ujságcsíkok?

Ezek lennének a kérdéseim és mivel még em csináltam ilyet kérelk írjátok le pontosann,ha lehet olyat amit márkipróbáltatok.Tapétaragasztóm van.

Kérlek segítsetek!!!

2013. febr. 13. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom melyik a jobb, papírcsíkokból vagy a masszából készíteni. Én eddig csak a pépeset próbáltam. Ha beírod a google-ba,hogy monofaktura így készül a papírmasé, ott megtalálod a részletes leírást. Nekem bevált. Tálat is készítettem már azt pedig úgy,hogy felfordítottam a tálat tettem rá folpack-ot azt bekentem nagyon vékonyan vaselinnel és rátettem/pakoltam a pépet elegyengetve, érdemes vékonyan tenni és ha megszáradt akkor legfeljebb megismétled. Szerintem bármilyen tál megfelelő. Elég időigényes. De ha van időd akkor megéri, mert szép dolgokat lehet készíteni. Remélem tudtam segíteni. Üdv: Betti
2013. febr. 13. 15:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Megcsináltam most szárad de hogyan vegyem le rola hogy ne szakadjon el?9 réteg van rajta csíkokoból,az elég?
2013. febr. 14. 07:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha teljesen megszáradt

(nekem azt hiszem a végleges száradás 1-2 nap volt) akkor a folpack segítségével óvatosan le tudod venni.Én mindig le tudom, bár nem tudom a csíkokkal milyen dolgozni. A 9 réteg között hagytál száradási időt?

2013. febr. 14. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Már megoldodott.Nem hagytam száradási idot de simn lejott a formárol!

Hogyan csináljak neki tetot kogy ileszkedjen?

2013. febr. 14. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!