Te is szerelőt hívsz minden meghibásodáshoz? Ha meg tudod javítani a dolgokat, akkor elmondhatnád:a női nemet képviseled vagy férfiből vagy?
Csak ahhoz hívok ami kimondott szakértelmet kíván,illetve ha nincs hozzá cél szerszámon.Ez meg nagyon ritkán fordul elő .
Férfi vagyok .
Amit csak tudok, magam csinálok/javítok meg. Tegnap pl. - igaz ez nem javítás - a hűtő ajtaját fordítottam meg, hogy másik irányba nyíljon.
Aztán az egyik helyiségben javítottam ki a festést egy kicsi részen.
Nő vagyok.
Gázhoz, csőtöréshez szerelőt hívok. Máshoz nem feltétlen, csak ha épp van pénzem és/vagy nincs időm a dologgal foglalkozni.
De inkább az a jellemző, hogy a kisebb dolgokat megoldom magam, a nagyobbaknál meg hívok úgyis segítséget, akkor már hozzáértő ismerősnek szólok.
Szerénytelenség nélkül, de én tényleg mindent megjavítok ami egy háztartásban előfordulhat. Sőt , akár el is készítek, vagy létrehozok bizonyos dolgokat. (bútorgyártás, burkolás, stb.) Előfordult már , hogy elsőre nem sikerült olyan szépen mint hogyha egy szakember csinálta volna, de másodjára már okulok a hibákból és biztos jobban sikerül.
38 éves férfi vagyok.
Ki az a barom, aki itt lepontoz másokat? Itt nem véleményeket írnak az emberek, hanem tényeket írnak le.
Ha az lenne a kérdés, hogy ki hány éves, akkor lepontoznák a 30 év alattiakat vagy fölöttieket? Elképesztő.
A kérdésre válaszolva:
Elég sok dologhoz értek valamilyen szinten, így ha időm meg megfelelő szerszámom van, akkor megcsinálom.
Viszont átlag heti 60 óra a munkahely (utazással), plusz évi 10 hónapban 20 vagy akár 30 óra a kert, így nem sok időm van, nyáron szinte mindenhez szakembert hívok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!