Előzménye hogy csöpögött az oldalán az egykaros csaptelep és szerelő csinált vele valamit, de nem néztem mit. Azóta nem folydogál az oldalán, viszont annyira szorul, hogy nyikorog a műanyag nyitáskor. Oldalra fordításkor nem, vagy inkább szinte egyáltalán. Meguntam a nyikorgását. Szétszedtem, megnéztem, de a szoruló alkatrész nevét nem tudom. A képen megjelöltem. A gond az vele, hogy ha a hideg és meleg főcsapját elzárom akkor nem szorul. Gondolom a nyomás hiánya miatt. A betét rögzítőt hiába lazítom az nem sokat segít rajta. Úgy tűnik az a kis négyszögletes nyitó része nyikorog, amit hallani és érezni is rajta nyitáskor. A betétet már nem szedtem szét. Abban lenne a hiba és ha igen akkor mi?
Nem kell nagyon szorosra,húzni,csak úgy hogy normálisan tudd mozgatni. Az is lehet ,hogy majd új betét kell mégis csak. De próbálgasd.
2013. febr. 7. 17:06
12/27 A kérdező kommentje:
A betétnek a csavarját úgy érted a csavaros gyűrűt? Bocs csak hogy ugyanazt értsem amit mondasz. A gyűrűt lazítottam és egész jó. Meddig merjem lazítani? Gondolom az nem tud kicsavarodni ha valamennyire már rajta van?
2013. febr. 7. 17:32
13/27 anonim válasza:
Mindenki másként csinálja. Én ezt úgy oldanám meg, hogy elmennék az Ikeába, mert ott most kapni hasonlót kb. 2800 Ft-ért. Ki fogja ezt manapság ennyiért megjavítani?
2013. febr. 7. 17:59
14/27 anonim válasza:
Igen azt a csavart, 1 van rajta. És annyira húzd meg,hogy éppen pont jó legyen mielőtt úgy érzed,hogy szoros lesz.Próbálgasd.
2013. febr. 7. 18:21
15/27 A kérdező kommentje:
Amihez nem kell még szerelő azt én is megjavítom. :D
Köszönöm és mentek a zöldek. :)
2013. febr. 7. 18:25
16/27 anonim válasza:
JÓÓÓ lett?
2013. febr. 7. 18:47
17/27 A kérdező kommentje:
Mára félretettem de sokkal jobb. :) Holnap még finomhangolok rajta. Köszi :)
2013. febr. 7. 19:08
18/27 A kérdező kommentje:
Olyan 80%ban eltűnt a szorulás és nyikorgás. Csak közben elpakoltam visszatettem, néztem csöpög e... úgy tűnik okés lesz. Még egyszer köszi! :) Ment a zöld! :)
2013. febr. 7. 19:12
19/27 anonim válasza:
Nagyon szívesen !
2013. febr. 7. 19:18
20/27 A kérdező kommentje:
Több dolgon is munkálkodom egyszerre és most lett két napja visszatéve a csap. Úgy tűnik elég volt neki a vízkőoldás, már nem csöpög és nem is szorul. Két napja fent van és úgy látszik jól lett. Csillog villog ráadásul. Egy újabb gond derült ki közben a kifolyócső közepén ! a csőfalon szivárog a víz. Gondolom el van rozsdálva belül a cső. Amúgy is nagyon vékony és könnyű darab.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!