Mennyibe kerül két csap cseréje?
rákerestem, de érdekel más válasza is
sima csaptelepek
mondjuk, ha én épp mostanában cseréltettem volna ki és találkozok ilyen kérdéssel, megírom, mennyibe került
na, ilyen válaszokat várok
állítólag ért hozzá... no comment
Nem voltam ott, mert anyukám volt otthon akkor. Ahogy húzta meg a csapot, tehát erősítette a falba, úgy az a csavar vagy mi repedt meg állítólag.
A héten visszük vissza, elvileg kicserélik.
Csak ezek után nem tudom mit csináljak?
Két csapról van szó, ami 10-12e forint a kicserélése, ha egy vadidegent hívunk. Ismerős meg nincs...
valószínűleg anyaghibás volt, ha már előtte szerelt olyant és mégis simán eltörte ... annyira nem kell meghúzni, azért van benn tömítés
elzárjátok a sarok szelepet/csempeszelepet
a csempeszelep a kád csaptelep előtt van valahol, onnan megy a víz a kád csaptelephez, általában a kupakja úgy van kiképezve, hogy azzal elzárható, ha nem, akkor fogóval
a sarokszelep a mosdó alatt, kézzel elzárható, mindegyikből kettő van, hideg és meleg)
kérsz kölcsön valakitől egy ilyen fogót: [link]
a kád csaptelep egyszerű, mert azt a tövénél található két csavar fogja rá a vezetékre, lecsavarod, leveszed, felrakod az újat (nem ördöngősség) ... arra vigyázz, hogy a fogót határozottan fogd, ne forduljon el az új csavarokon, mert összekarcolja
a mosdó kicsit bonyolultabb, ott alá kell másznod, mert a lelógó két csövön kívül maga a csaptelep is rögzítve van a mosdóhoz alulról a csaptelep tövénél
ja, és ha elzártad a szelepeket, akkor engedd meg a csapokat, hogy biztos nem folyik-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!