ágy készítése házilag? (lent)
igy jó lesz szerintetek a méretek meg még annyi ,hogy az ágy belsejében végigfutó 10cm deszkára keresztben 5cmenként lesz még 5 cm*2cm-es deszkák csavarozva természetesen az ágy széléhez is odalesz fogatva a keretet a lábakhoz kapufáncsavarokal rögzítem itt egy kép hogy mégis mire gondoltam
150cm széles az ágy? Ez két személynek szerintem keskeny egynek meg nagyon széles.
Ezenkívül a közepén az a 10 cm-es deszka szerintem gyenge, hacsak nem támasztod alá.
Egyébként ha ágyrácsot és matracot szeretnél bele, akkor javaslom nézz körül a matrac méreteknél is. Abból kiindulva kellene méretezni.
Ha leírod mekkorát szeretnél , szívesen segítek méretezni, mert már csináltam ilyen ágyat.
A mi ágyunk 2x90 széles (2 matraccal) és 200 hosszú.
Azt hiszem van 70 es matrac is de én minimum 80 ast ajánlanék. Ha van helyed ne kelljen kucorogni az ágyon.. nem igaz?
Én egyébként bútorlapból csináltam keretet, középen osztóval. Rá egy stafni erősítést és úgy oldalfalakat a matracnak.
Úgy kell mérezetni, hogy a matrac magasságának legalább fele legyen amit eltakar az oldalfal. Ez azért kell, hogy a matrac ne tudjon kifele megrogyni.
Ha kiválasztottad a matracot, akkor konkrétabban lehet majd méretezni. Egyébként én úgy csináltam , hogy megvettem az ágyrácsot a matraccal és köré építettem a keretet, így nemigen lehet elrontani a méretezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!