Ágy készítése házilag?
Sajnos nincs pénzem egy komplett ágy beszerzésére. Futon kanapékat/ágyakat is néztem, de azok is sokszor még használtan is minimum 30-40e forint körül mozognak.
Szóval csinálok egyet magamnak:D
Teljesen letisztult formára gondoltam, szóval keret sem kell. Igazából az jutott eszembe, hogy talán lehetne úgyis, hogy mondjuk
a)két gerenda lenne az alja, és arra lennének rászögelve vízszintesen a lécek, amelyekre a matrac megy. Ebben az esetben középre is kellene valami alátámasztás, hogy le ne szakadjon:)
b) valami ilyesmi: [link]
Hol lehet alapanyagot beszerezni? Úgy értem magát a fát. Esetleg van itt olyan, aki saját magának készített ágyat? Ő hogy csinálta.
Ha hülyeséget írtam, nem ér szívatni, mert lány vagyok:)
Nem éri meg. A matracot úgyis megveszed, meg az alapanyagokat, meg amit elrontasz, a végeredmény lehet, hogy kicsit olcsóbb lesz, de nem jelentősen.
Azt ajánlom, hogy inkább vegyél csak egy matracot és azon aludj. Én sok évig aludtam ilyenen, teljesen jó. Aztán később ha lesz rá pénzed, vedd meg az ágykeretet és az ágyrácsot.
Szerintem nem éri meg barkácsolni.
Most van az Ikeában akciós keret 11.990 plusz matrac 6.990.
Nem csúcsminőség, de ennél olcsóbban nem tudod kihozni, gondolom amúgy sem luxus ágyra gondoltál.
köszönöm a segítséget:)
Apám lebeszélt róla, szolidan tudatta velem, hogy két parkettát nem tudnék egymás mellé rakni, nem még ágyat barkácsolni:D
Viszont ismer egy nagyon jó asztalost, aki állítólag tök olcsón dolgozik, szóval lehet, hogy vele csináltatom meg:9 De azért még egyszer köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!