Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szerintetek megtudom csinálni?

Szerintetek megtudom csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket,tanácsaitokat kérni.Az lenne az elképzelésem,hogy magamnak itthon csinálok egy díszpárnát.Szeretnék mintát/képet/figurát rárajzolni,és én a rendes filctollra gondoltam,nem pedig a textilfestékre.Szerintetek ugyanolyan jó a filctoll is lefújva hajlakkal a végén,vagy inkább vegyek textilfestéket és azzal csináljam? Ti hogyan csinálnátok?

2009. szept. 2. 00:49
 1/2 anonim ***** válasza:
A filctoll ötlet nem jó,mert nem tudod rendesen mosni,a hajlakk meg a melegtől ragadhat is.Marad a textilfesték.
2009. szept. 2. 07:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Textilfilc? Tescoban általában lehet venni, főleg szerintem így iskolakezdéses időszakban. Tavaly én is ott vettem. Vagy hobbiboltan vehetsz készletet is. Én ilyennel készítettem feliratokat pólókra, rendesen gépben mosom, és a mai napig látszik. Mondjuk attól függetlenül, hogy a tájékoztató nem írta, hogy bele kell vasalni, én amikor megvoltam, mégis átvasalgattam kicsit a pólókat. :)
2009. szept. 2. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!