Mennyezeti karnist lehet ragasztani csavarozás helyett?
Erről a karnisról lenne szó: [link]
Ki lett fúrva a plafon 4 helyen eddig, de nem vitte a fúrógép, csak 1 cm-re ment be, valószínű a vasbeton miatt. Van valamilyen erős ragasztó, amivel fel lehetne esetleg ragasztani a mennyezetre?
Én ilyen fúrót használok betonba.
Be lehet fogni normál tokmányba és kb 6-700 Ft az ára egy 8-as átmérőnek.
Jó, de "normál" fúrógépbe is be lehet tenni ezt a fúrószárat, vagy a fémfúráshoz külön "fém-fúrógép" kell?
Egyébként én barkácsáruházban vennék fémfúrót, most emiatt nem rendelnék Németországból.
Nem kell ezt német országból rendelni, én is itt vettem egy barkácsboltba Győrben. Szerintem a neten lehet ilyet rendelni. Én is egy normál fúrógépbe használom. Ez azonban nem fém fúrásra való hanem betonhoz.
Van ennek a cégnek fémhez, fához és betonhoz is jó minőségű fúrószára. Ha jól értettem neked a beton fúrással van gondod.
A barkácsáruházakba ritkán lehet jó fúrószárakat kapni. Ha ott veszel akkor direkt betonhoz valót kérj és lehetőleg valami jobb márkát, mert ezekkel a 300FT/ 10 db-os készlet kategóriával nem fog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!