Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi a neve a teleshopos festéks...

Mi a neve a teleshopos festékszóró eszköznek, használta valaki ház beltéri festésére, megéri?

Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem annyira jó, mert nehéz eltalálni a hígítási arányt, és nem minden típusú festéket szereti. Egy kicsit el van túlozva a reklámban a hatékonysága.

Ettől függetlenül lehet, hogy neked beválik, elvileg két héten belül kötelesek visszavenni.

Paint Gun a neve.

2013. jan. 7. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Tök hülyeség szerintem. Nem mindegy, hogy milyen típusú festéket használsz. És a reklámja ez merő borzalom. Csak a hülye kezd el falat festeni vékony ecsettel. Rendes festő hengert használva is gyorsan megy a festés, és ha lecsöppen, akkor csak vizes ronggyal fel kell itatni. Ezt is csak valami hülye analfabéta találhatta ki a túlzottan elvárosiasodó emberkéknek.
2013. jan. 7. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem volt analfabéta aki kitalálta, inkább azok az emberek az analfabéták, akik bedőlnek annak a reklámnak. Persze, nem várható el mindenkitől, hogy értsen a festéshez, nem lehet mindenki műszaki zseni. De a termék készítői pont ezeket a műszaki analfabéta embereket célozzák meg a reklámmal.

A festékszóró nem rossz dolog, de ahhoz hogy szép, tiszta, profi munkát végezz vele, annyi előkészítést és utómunkálatot kíván a vele való festés, amennyi munkával és amennyi idő alatt egy egyszerű, odavaló eszközzel (ecsettel, hangerrel) is simán meg lehet csinálni a munkát. Semmivel sem gyorsabb, sem tisztább, sem könnyebb, sem költségmentesebb az ezzel a játékszerrel való pepecselés, mint a "hagyományos" eszközökkel történő festés.

2013. jan. 7. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Tökéletesen igazuk van az elöttem szoloknak.Egy szoba festő mázoló véleménye
2013. jan. 7. 18:44
 5/9 Hegedűs István ***** válasza:
Természetesen hasznos eszköz. Vedd csak meg nyugodtan. Aztán ha végeztél hívj szakembert aki kijavítja az elrontott munkát. Gondold csak meg, ha ez ilyen nagyszerű akkor minden festő idióta, hogy egyik se használja? Olyan festékpára van utána, hogy hónapokig nem múlik el. Voltál már festékszóró műhelyben? Kb olyan. Amúgy meg nem árt egy kicsit érteni is a szakmához. Pl.: mivel volt előtte kifestve a fal. Ha enyves festék akkor hogy távolítom el? És kifogja a glettelést megcsinálni előtte? Persze nem szabad senkitől elvenni a lehetőséget, hogy saját maga oldja meg a felújítást. De az már túlzás, hogy azt próbálják meg elhitetni valakivel, hogy bérszámfejtő képesítéssel is simán létrázhat. Ettől már csak az a webárház a rémisztőbb aki redőnyszerelésre buzdít. Gondolj bele a kilencedik emeleten félig kilógva az ablakon néha fém merevítésű tokba fúrjál lyukat minden szakmai tapasztalat és előzmény nélkül. Ráadásul drágábban adják a redőnyt leszállítva mint a redőnyösök beépítve.
2013. jan. 7. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Először is úgy állítják be mint ha ők találták volna fel.Pedig már rég óta létezik egyszer használtam ilyet régi tipusú radiátorok festésére . Arra jó volt mert ecsettel megoldhatatlan lett volna.De falat festeni meg se próbálnék vele.
2013. jan. 8. 09:08
 7/9 anonim ***** válasza:
6-nak.Feltalálták már nagyon régen a pipa ecsetet,köznapi nyelven,radiátor ecset.Nagyon idő igényes és pepecs munka.Ma van kisméretű henger,amelyel egész könnyedén lelehet festeni a nehezen elérhető helyen is.De még ez is valamennyire hosszadalmas eljárás.Festék szóróval könnyen lehet festeni rűcskös ill.nagyon aprolékos,nehezen hozzá férhetö tárgyakat.Arra nagyon jó,persze azért egy kicsit érteni is kell hózzá.De falat vagy nagy ,síma felületre nem használnám.Ameddig oda szóróm az anyagot a festékszóróval,addigra korong ecsettel tizszer akkora felületet festek le.De hát kinek a pap,kinek a papné,nekem efektive a lánya
2013. jan. 8. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
7. nek, nem kell kioktatni ismerem a pipaecsetet csak festékszóróval 20 ad annyi időbe se tellt lefesteni az összes radiátort.Legszívesebben egy 50 méternyit átfestetnék veled pipaecsettel ha már ilyen nagy szakértő vagy.Mint írtam régebbi találmány és nem is használnám másra de arra pont jó volt mert pillanatok alatt elvégeztem a munkát.Azért köszönöm a kioktatást.
2013. jan. 8. 14:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Soha nem festettem még semmit és eléggé elborzadtam a festő-mázolók árajánlatától (tudom, nekik is meg kell élni, de nekem is nehezen megy)... De egy hasznavehetetlen eszközre sem szeretnék költeni.

Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 9. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!