Beltéri fal hangszigetelése milyen árban mozog?
Hát ha nagyon zajos a szomszéd, talán ez a megoldás jó
Árat mondjuk nem láttam kiírva, de lehet árajánlatot kérni, azzal nem vesztesz semmit, ha kérsz emailbe ajánlatot, legalább megtudod mi az ára!
Ha meg nagyon drága, akkor még azt tudom ajánlani, hogy felfúrsz gipszkarton profilokat, raksz bele üveggyapotot, vagy hungarocelt (jól megtömve) és mehet is rá a gipszkarton! De mondjuk, ha profilok helyett tetőlecet fúrsz fel, akkor sokat spórolhats!És a vastagsága se sok, mert a profil vagy a tetőléc mondjuk 5 centi , rá a gipszkarton, meg a glett, max 8 centit vesztesz a szoba méretéből! A gipszkarton 1 tábla kb 1200-1300 ft, ami 2,2-2,4 négyzetméter!neked kell oda kb 8-9 tábla, ami 11000 ft kb! A tetőléc métere kb 100ft, abból neked kell kb 45 méter! kell 1 zsák glett kb 3200 ft (széria glett) + a bandázs szalag + a festék! Ha jól körül nézel nem veszed meg az első helyen a cuccot szerintem egy 20 ezerből megvan az anyag! Hát az meg hogy mennyit kér a szakember ez attól függ hol laksz
Csak a falsík szigetelésére kár 1 fillért is költeni,érezhető
hatása az üresebb pénztárcán kívül nem lesz.
A födém,a falak és a padlózat ugyanúgy vezeti a hangot,
javulást kizárólag a teljes szoba hangszigetlese hozhat,
viszont ez brutálisan sok pénzt fog elvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!