Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ha lenne egy kis dobozkád,...

Ha lenne egy kis dobozkád, mit pakolnál bele?

Figyelt kérdés
Nem kell nagy dobozra gondolni, csak egy A/4-es füzetnyire. Nagyon érdekelnek a válaszok, mert szeretem az ilyen dolgokat! :))

2013. jan. 6. 14:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Azért ide írtam a kérdést, mert az itt megfordulók válasza érdekel a legjobban. Ha lehet, kort és nemet írjatok! :)
2013. jan. 6. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:

emlékeket, apró tárgyakat.

17/L

2013. jan. 6. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Van bármi értelme is ennek a kérdésnek? :-|
2013. jan. 7. 10:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Van, mert érdekel a pszichológiai oldala a dolognak.. CSAK MONDJUK NEM KELLETT VOLNA ÁTPAKOLNI A BARKÁCS RÉSZLEGRE!!! Pl.: Egy zsepi, egy papírfecni...
2013. jan. 7. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:

El nem tudom képzelni, hogy miféle pszichológiai oldalára gondolhatsz a kérdésekre adott válaszoknak, legyenek azok a válaszok bármilyenek is. Ráadásul a kérdésedben - a kérdésed magyarázataként - nem pszichológiai indokot hoztál fel, hanem azt, hogy "szereted az ilyen dolgokat". Ez akárhogy is vizsgálom a dolgot, nem igazán takarja a pszichológiai indokot. Bár ez mellékes is valójában, inkább csak zavaró körülmény.

Oda akarok kilukadni, hogy a gyakorikérdések oldala valószínűleg nem azért indult eredetileg, hogy semmitmondó, értéktelen kérdésekkel halmozzuk el az oldalt pusztán egyesek unaloműző, felszínes tevékenységeként, hanem inkább azért, hogy a gyakorta felmerülő kérdésekre gyorsan találhassanak az emberek kielégítő választ maguknak. De pont az ilyen értelmetlen, semmire sem jó kérdések tömkelege miatt nem képes az eredeti célját betölteni.

2013. jan. 7. 16:18
 6/6 anonim válasza:
pénzt. :D
2013. jan. 10. 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!