Hőtárolós villanykályhával hogy lehet a legjobban spórolni?
Az a hagyományos régi vajszínű sz.r.Elég szívás,hogy ilyen van az albérletben,de mindegy,ez van.
Lényeg,hogy éjszakai áram fűti fel,és hogyha mondjuk én 2-esen használom,akkor minden éjjel ugyanannyit fogyaszt?Vagy ez függ attól,hogy mennyi meleget hagyok benne estére.Mert ha nappal,vagy délután sok meleget kifujatok belőle ugye a termosztáttal,akkor eléggé kihül este 10-re,és amikor bekapcsol az éjszakai áram,nagyon kell megint neki az áram a felfűtéshez.
Próbáltam valahogy érthetően írni,aki ért hozzá,kérném írjon.
Köszi
Nekem is az van, én azt tapasztalom, hogy nem befolyásolja jelentősen a fogyasztást adott fokozaton, hogy milyen meleg a készülék. Akkor persze van egyfajta megugrás, amikor feljebb tekerem és csökkenés, amikor lejjebb, de utána, ha napokig ugyanazon a fokozaton van, akkor nem változik a fogyasztása.
Én úgy próbálok spórolni, hogy felöltözöm és 19 fok van a szobában. Minden nap, amikor hazaérek kb. este 7-kor megnézem, hogy a szoba átellenes oldalán, a bejáratnál hány fokot mutat a digitális hőmérő, ha 19 alatt van, akkor egy félfokozatnyit feljebb tekerem, ha 19 fok felett, akkor lejjebb, ha 19 fok van, akkor pedig nem nyúlok hozzá. Tavaly még 20 fok volt, ami idén 19 fok, én így próbálok spórolni.
Csak jelezném,
hogy jelentős mennyiségű azbeszt van benne, ami miatt már betiltották ezeket!!!
Rákkeltő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!