Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A zárat cserérjem, vagy csak...

A zárat cserérjem, vagy csak a zárbetétet?

Figyelt kérdés

Ha nyitva van az ajtó a következőt tapasztalom: A kulcsot zárás irányba tekerve tökéletesen kitolja a zárnyelvet, utána megakad, nem tudom tovább forgatni. Nyitás irányba viszont a kulcsot végtelenségig tudom forgatni, eközben 1. forgatásnál behúzza a zárnyelvet, 2. forgatásnál behúzza a kis "csappantyút" már amikor behúzza és kilöki a zárnyelvet (záró állapotba). Így nehezen tudom kinyitni az ajtót (csak az egyik oldalról van kilincs).

Remélem elég szakszerűen írtam le. Köszönöm.

2012. dec. 2. 17:36
 1/1 anonim ***** válasza:

A zárat.

Ha régebbi (ez valószínű), akkor nincs összeszegecselve a két oldala, csak csavarozva, meg lehet nézni, mi a kínja. Ha van régebbi, kiszedett zár valahol, akkor van esély az elkopott részt átrakni. Ennek hiányában csere. Mérd meg vagy vidd magaddal, nehogy rossz méretet vegyél.

2012. dec. 2. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!