Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol lehet venni kínai zárbetétet?

Hol lehet venni kínai zárbetétet?

Figyelt kérdés
Ez az a hengerbetét típus, aminek a záralja 2 mm-rel vékonyabb, mint az európai (az európai 1 cm-es, ez meg 8 millis).
2012. márc. 8. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Kínában...
2012. márc. 8. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:

A normális zárboltokban gondolom nem.

Ilyenek a kis kínaiak, engem múltkor a villanyszerelési boltból küldött el az eladó, hogy ne akarjak kínai méretű kapcsolót. Hiába mondtam hogy nincs hely átalakítani, ekkora kell. :)

Figyelj, vegyél fűrészt vagy reszelőt és alakítsd át a helyét.

Bonyolultabb, de megpróbálhatod annál akinél az ajtót (vagy amibe a zárbetét megy) vetted.

2012. márc. 8. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Kínai piacon.
2012. márc. 8. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:

1-2 hetente az iskolákban (délutánonként) vagy a helyi művházban szokott lenni ilyen zsibvásár féle ahol mindenféle a háztartásban használatos eszközöket árulnak fillérekért,(késkészlet,cipők,1-2 műszaki szerszám, horgászbot,zseblámpa,..stb) Szoktat szórólapot is bedobni előtte. Itt szerintem kapsz zárbetétet is.

Arra figyelj hogy benne legyen a MADE IN CHINA felirat. Ha nincs benne , akkor az 1 hamisítvány !

:D)))))

2012. márc. 9. 02:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:

#1: olyan messzire nem mennék el

#2: köszönöm a hasznos hozzászólást. Sajnos a kertkapu a zárral együtt kb. 35 éves, talán már nem is él az eladója :) És én is hasonló következtetésre jutottam meg a Bakos boltban is azt mondták, hogy reszelővel 1-1 mm-t reszeljek a zárlyukon. Akkor már az európai is belemegy.

#3: ott sem kaptam ilyet.

#4: döbbenet, de az eredetin nincs Made in China felirat, csak egy 5-ös számjegy van beleütve az oldalába

2012. márc. 9. 09:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem egészen jött be a reszelős dolog. Kireszeltem mind a négy lemezt, beillesztettem a zárat és nem tudtam annyira elfordítani a kulcsot, hogy a zárnyelv kiugorjon. Csak megpöcköli és ott megakad.

Feltehetően az a gond, hogy a most használt zár elforduló része, kb. fél milliméterrel szélesebb, mint az eredeti záré. Próbáltam reszelgetni, de mintha edzett acél lenne és azért abból fél millimétert lenyomni... Köszörűm nincs, a flexnél meg szerintem viszi az ujjamat is.

2012. márc. 24. 15:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Leflexeltem, most már jó.
2012. ápr. 5. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!