Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Vízvezeték szerelők! Hogyan...

Vízvezeték szerelők! Hogyan kell kiütni a mosdókagylón a csaptelepnek a helyét?

Figyelt kérdés
A mosdókagylóba beépíthető csaptelepet szeretnék tenni, de a mosdókagylón nincs kiütve a helye. Alulról fölfelé, vagy föntről lefelé célszerű? Milyen szerszámmal próbáljam? Hegyes kalapáccsal apró ütögetéssel, vagy csináljak egy kiütő szerszámot valamilyen fadarabból, seprűnyéldarabból, és egy nagy ütéssel törjem ki? Nem reped szét az egész mosdókagyló?
2012. nov. 19. 18:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hozzáértő választ!

Füldugót beszereztem :-) a többi már türelem és szerencse kérdése. A link nagyon hasznos volt, külön köszönöm!

2012. nov. 20. 09:01
 12/13 haliholaci válasza:

Nos én az Alföldit mosdókagylót választottam, de sajnos ennek nem volt középen a lyuk gyárilag, csak a kikönnyítés alulról.

Én leragasztottam maszkoló szalaggal, kijelöltem a csap furatának a helyét, és 2 mm-es üvegfúróval körbefúrogattam. Azaz nem kifúrtam, csak a felületét fúrtam meg. Középen egy teljes átfúrás, aztán úgy,h rajta maradt a maszkoló szalag kopogtattam ki. Persze nem lett elég nagy, így még folyamatosan vizezve egy 30mm-es mini köszörűvel növeltem meg a kész méretre.

Kb 30 perc, de többnek tűnt...

2015. febr. 22. 19:19
 13/13 GasparAttila33 válasza:

A segéganyag linkje:

[link]

2015. jún. 3. 16:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!