Valaki, aki szokott applikálni, segítene?
Figyelt kérdés
Úgy szeretnék applikációt készíteni, hogy egy vékony vlies-réteget is teszek alá, az alá pedig egy hátlapot. Mi a munka menete? Csak a felső lapot applikáljam, vagy a három réteget egyszerre?2012. nov. 14. 17:52
1/6 A kérdező kommentje:
De az is lehet, hogy nem is vliesnek hívják azt a dolgot. Szóval valami, amit olcsóbb(kínai) dzsekik béléseként szoktam látni.
2012. nov. 14. 17:58
2/6 anonim válasza:
Az is lehet, hogy nem is applikációnak hívják...
:D
3/6 A kérdező kommentje:
Hidd el, aki otthon van a témában, az tudja miről beszélek
2012. nov. 14. 20:29
4/6 anonim válasza:
Nem egészen értem a kérdésedet. Milyen hátlapot akarsz rávarrni még?
Az applikáció rátétet jelent. Amikor egy vagy több figurát egy alaplapra rávarrsz.
A figura hátlapjára vasald rá a vetexet. Jobb, mint vlies, mert nem csúszik el.
Ezután varrd rá az alapra.
Előtte ha akarod, tehetsz alá valami kitömő anyagot (pl. szivacsot, vagy vattát. Ekkor kiemelkedik az anyagból.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Én azt hittem ehhez a kiemelkedéshez az kell, hogy az egész hátoldalát borítsa be ez a vatelin-szerű anyag, és aztán a letűzések által lesz kidomborodó, mint a steppelt ágyterítők például. És ezért gondoltam, hogy hátlap is kell.
2012. nov. 15. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!