A festő, vagy a parkettás szokott előbb jönni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 08:44
3/17 anonim válasza:
akarod hogy festékes legyen a parketta?
4/17 anonim válasza:
A leglogikusabb az ha a festő megy előbb. Gondolj bele, ha előbb parkettázol és utána festesz akkor összegányolod a jó parkettát. Ha előbb festesz és akkor parkettázol akkor nem gányolsz össze semmit.
5/17 A kérdező kommentje:
Aha. Azt hittem fordítva, mert a festéket le lehet törölni, meg a parkettát le lehet takarni, ellenben a falat nem, az tiszta por lesz, azt gondoltam. Még jó, hogy megkérdeztem. Köszi! :)
2011. szept. 9. 10:14
6/17 anonim válasza:
Mitől lenne poros? A csiszológéphez porszivó csatlakoztatható ha már csiszolni kell.
7/17 anonim válasza:
kb egy hónapja vagyunk túl a festésen és a parkettázáson..jobb előbb festeni.tudod milyen csávás lett a beton a parketta alatt?:D mondjuk nem is vigyáztunk hogy ne legyen az.de a parkettára is kerülhet festék véletlenül és az nem jó.
8/17 A kérdező kommentje:
ok! köszi! :)
2011. szept. 9. 14:37
9/17 anonim válasza:
Igen, logikus hogy először festünk de ahol dolgoztunk a tulaj annyira okos volt, hogy kihívta a parkettásokat, hogy csinálják meg azonnal és utána ráérünk kifesteni. Kib*szott magával is meg velünk is.
10/17 A kérdező kommentje:
Utolsö: veletek miért?
2011. szept. 11. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!