Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi hasznosat lehet csinálni...

Mi hasznosat lehet csinálni egy WC-guriga közepével?

Figyelt kérdés

2012. nov. 8. 22:18
 1/9 anonim válasza:

Nézd meg ezt [link]

A hölgy rengeteg alkotásához használ gurigákat (a cicák a kedvenceim). Egyébként Anyukám a komposztba gyűjti, mint másik véglet.

2012. nov. 8. 22:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Én várat építettem, meg űrhajót az unokáimmal:
2012. nov. 8. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
2012. nov. 8. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=NidW7IsWJ_c&feature=g-u-u ez is nagyon jól néz ki és egyszerű is
2012. nov. 8. 22:51
 5/9 anonim válasza:

[link]

én megcsináltam a családfát, meg azt a hosszúkás, nagy darabot is. marha jól néznek ki, csak időigényesek.. habár elég jó stresszoldó is csak úgy feketére mázolgatni a darabokat :)

most meg a gyerekszobába csinálok belőle virágmintákat (nem 4-et, hanem 5-öt ragasztok össze.)

2012. nov. 8. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:
tolltartó? itt a hobbiboltban láttam, különböző méretűeket felragasztottak egy kartonra, lehet bele tenni ceruzát, tollat. azt nem tudom, ki az a hülye, aki meg is veszi, egyértelműen vécépapír guriga volt, ezért fizetnek?
2012. nov. 9. 00:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a táncoló egereim alagútja lett belőle, amit minden héten cserélek :D Nagyon szeretik :)
2012. nov. 9. 00:42
 8/9 anonim válasza:
68%
és akkor mi van?örülj hogy linkelt -.-
2012. nov. 9. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Fűrészporral megtömni gyújtófolyadék rá és kazánba begyújtani.
2012. nov. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!