Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A konyhába dugulásunk van már...

A konyhába dugulásunk van már próbáltam mindenféle lefolyó tisztítót de egyik sem használ ti mit ajánlotok? állitólag Nátro lúg vagy kálium lúg tuti segitene.

Figyelt kérdés
Sajnos a falig az összes cső ki lett cserélve csap szifon stb de belül csak akkor tudjuk ha a fürdőben kibontjuk a kádat mert amögött vannak a csövek amiben lehet a dugulásde az iszonyat nagy munka.állitólag A fent emliett kettő szer ami régen bányamentőknél volt a mentőkészülékbe az tuti segitene. esetleg ötlet? Tömblakásról van szó.

2012. nov. 8. 19:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Debrecenben pl. a Turmix bt. egy ilyen dugulást 10.000 Ft környékén old meg.... Nálunk multkor volt dugulás a konyhában,slaggal jól megnyomattam,kipucolt minden retket belőle,azóta mint újkorában.
2012. nov. 8. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:
En azokat a plasztik csöveket ami a mosogato alatt vannak es a falhoz vezetnek szetszedtem,es ezt a drotot a falba a lefolyoba iranyitottam,jo melyre lement,a 2.-on lakom.
2012. nov. 8. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem a szomszéd adott kölcsön egy magasnyomású mosót, amihez volt egy olyan adapter, mint a WOMA mosófeje, vagy 10 méter gumicsővel. A fejből visszafelé spriccel a víz, így magát viszi előre és közben forró vízzel tisztít. Azt leküldtem és kiszedett mindent!

"mielött be let épitve a szekrény az illető uriember beküldött valami drótot de az sem segitett:("

Na akkor nem kellett volna annyiban hagyni!

2012. nov. 8. 20:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Senki nem írta a pumpát?

Épp tegnap vettem a helyi kertészeti áruházban az albérlőknek. A primitívebb 280,a régi,"békebeli" úgy 650 körüli pénz volt.De itt is egy:

[link]

További tanácsok...:

[link]

[link]

2012. nov. 8. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!