Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Lehet-e (és ha igen, hogyan?...

Lehet-e (és ha igen, hogyan? ) 5 cm vastag hungarocell táblákat felragasztani pincefödémre illetve garázs menyezetre dübelezés nélkül?

Figyelt kérdés

Kohóhabsalak betonból épült a társasházunk a hetvenes években, amibe meglehetősen nehéz lyukakat fúrni. Ezért keresek olyan megoldást amivel elkerülhető lenne a dübelezés ami sok-sok fúrást igényelne.

Télen a gázszámlánk 38 ezer Ft-ot is eléri (év közben nem több mint 3 ezer Ft.) és ennek az egyik oka az, hogy lábaink lefagynak a hideg kövezeten.

2012. szept. 1. 18:43
1 2
 11/15 Bence_ ***** válasza:

Ne a háló tartsa a helyén :)

Háló (+ragasztó) két dolog miatt kell. Mechanikai sérülések és a fény (uv) sugárzás ellen véd. Ha nem éri egyik sem akkor kihagyhatod. Szigetelni fog így is.

2012. szept. 3. 22:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Bence_: Köszönöm a segítséget, na most már mindent tudok ahhoz, hogy neki merjek vágni ennek a projectnak.
2012. szept. 4. 10:32
 13/15 Egyenes út ***** válasza:
Szia! Sikerült a projekt? Történt javulás? Mesélj egy kicsit, én is ilyen dolog előtt állok.. :)
jan. 5. 20:48
 14/15 A kérdező kommentje:

13-as válaszoló: Nem, mert utána nem sokkal eladtuk a lakást, az új tulaj lehet, hogy megcsinálta, nem beszéltem vele az adás-vétel óta.

De most újra olvastam az összes választ, én ennek alapján nyugodt szívvel belevágnék.

jan. 5. 22:55
 15/15 Egyenes út ***** válasza:
Köszi a választ! Ez se ma történt :D
jan. 6. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!