Lehet-e (és ha igen, hogyan? ) 5 cm vastag hungarocell táblákat felragasztani pincefödémre illetve garázs menyezetre dübelezés nélkül?
Kohóhabsalak betonból épült a társasházunk a hetvenes években, amibe meglehetősen nehéz lyukakat fúrni. Ezért keresek olyan megoldást amivel elkerülhető lenne a dübelezés ami sok-sok fúrást igényelne.
Télen a gázszámlánk 38 ezer Ft-ot is eléri (év közben nem több mint 3 ezer Ft.) és ennek az egyik oka az, hogy lábaink lefagynak a hideg kövezeten.
Ne a háló tartsa a helyén :)
Háló (+ragasztó) két dolog miatt kell. Mechanikai sérülések és a fény (uv) sugárzás ellen véd. Ha nem éri egyik sem akkor kihagyhatod. Szigetelni fog így is.
13-as válaszoló: Nem, mert utána nem sokkal eladtuk a lakást, az új tulaj lehet, hogy megcsinálta, nem beszéltem vele az adás-vétel óta.
De most újra olvastam az összes választ, én ennek alapján nyugodt szívvel belevágnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!