Hogyan oldható meg ez a probléma?
Van egy 6 rekeszes cipőtároló, aminek ugye 6db ajtaja van, ami lehajtva nyílik. A zárását szeretném megoldani, mert a lépcsőházban van és nem szeretném hogy lopjanak belőle.
Egy ilyen zárra gondoltam, az a kérdésem, hogy az hogyan kivitelezhető, hogy 1 kulccsal a 6 zár nyitható legyen, lehet ilyet csinálni? (nyilván nem zárfésűre gondolok)
Megoldható egy kuccsal nyitni a zárakat, vagy összeválogatod a 6 zárat (nincs nagyos sok variáció bútorzáraknál), vagy átrakod a lamellákat.
Egyet azért jól fontolj meg: ha kiteszed a épcsőházba, és arra jár egy tűzoltó vagy a szomszédod feljelent, akkor sokba fog kerülni a menekülési útvonalon elhelyezett cipőtároló!
Nem, nem érdekli őket, hogy mekkora ha bírságolni akarnak!
nem tudom miért haragitjátok szegény kérdezőt. Ő csak arra kiváncsi, hogy hogyan oldható meg a problémája nem pedig tüzvédelmi tanácsokra van szüksége.....
valóban jó ez a zármegoldás amire gondolsz csak kell csináltatni hozzá 6 drb. egyforma kulcsot. Aki cipőt akar lopni az ki fogja lopni akkor is ha lezárod...Tehát ezért is nem jó megoldás a lépcsőházban való tárolás. /nincs a lakásban hely?/....ja és egyébként: tilos a lépcsőházban
ilyen és hasonló tárgyak elhelyezése....
Nem hiszem, hogy ebből lehet kapni vezérkulcsos rendszert, legalábbis szerelvényboltban nem. Ezeknek a záraknak a kulcsai meg vannak számozva. Volt, hogy találtam már azonos számúakat, de ennek kicsi az esélye, ráadásul nem bontogathatod ki az összes dobozkát, hogy kiválogasd.
Én azt javaslom vegyél hat db zárat.
Minden ajtó külön nyílik, vagy összhangban nyílnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!