Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A SKIL márkájú barkácsgép...

A SKIL márkájú barkácsgép (=akkus csavarbehajtó) milyen minőséget képvisel?

Figyelt kérdés

Egyik nagyáruházban kínálnak SKIL csavarbehajtót eléggé barátságos áron. A technikai paraméterei is elég jól hangzanak. pl. 20Nm nyomaték. Az gondolom már nem nyűganyag alkatrészekből készült. Elvileg ámerikai eszköz, 1950-es évek óta gyártanak mindenféle barkács kütyüt.

Akinek esetleg van konkrétan skil akkus csavarhúzója vagy használt már bárhol az mondhatna róla pár szót,mik a tapasztalatai. Vagy úgy általánosságban a márkáról.megbízható,vagy nem. vagy nem ér meg egy kalap...

köszi!

2012. máj. 31. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi a műhelybe ezt használjuk többnyire a gépek szerelésénél. Ha az akksiját rendesen kezeled nem kínzod agyon meg minden akkor hosszú élettartama lesz.

Én egyszer vettem egy ilyet használtan még ismerősömtől akkor még drágák voltak de még mindig működik pedig kínai szutyok. itthon van hogy még bútort is csavaroztam össze vele pedig rohadtúl nem arra tervezték és semmi baja. Ha barátságos áron kínálják szerintem nyugodtan fektess be rá mert jó ha van otthon kéznél egy ilyen. Mert sosem tudhatod mikor jön jól.

2012. máj. 31. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:

nekem pont bútor összeszereléshez kellene. nem ipari mennyiségben. hanem saját célra egyedi beépített szekrény,asztal ,stb. elkészítéséhez.

Elvileg ezt tudja:

Akkus fúró/csavarozó Skil

Üresjárati fordulatszám: 0-550/perc, fúráskapacitás: acélban 6 mm, fában 20 mm, 10 mm-es gyorstokmány,

Forgatónyomaték: 26 Nm, 12 V.

akkor lehet beruházok egy ilyenre.

2012. máj. 31. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, de csak barkács célra, 4*50 csavarnál nemigen bír nagyobbat behajtani, azt is szinte csak teljesen töltött akksival.

Ha azt veszed, akkor csak sima számlát kérj, ne cégest és akkor megmarad a garancia. Mert, ha cégesre kéred, akkor ők úgy gondolják, hogy ipari felhasználásra vetted a gépet.

Mi is így csináljuk az olcsóbb gépeknél, viszont nálunk tönkre is megy.

asztalos

2012. máj. 31. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat. úgy gondolom akkor beruházok rá.
2012. máj. 31. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!