Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Le lehet-e a régi cserepet...

Le lehet-e a régi cserepet festeni, pl. szép mohazöldre . Létezik olyan festék, ami az idöjárást esöt-havazást kibirja?

Figyelt kérdés

Mivel a cserép még jó minöségü, ámde nem szép , azért kérdezem . Pénzkidobás lenne 2 m Ft.-ot kidobni mert nem szép a cserép , viszont mégis szeretem a szépet .

Mi a megoldás ?

2012. máj. 31. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem létezik.De ez csak az én véleményem.Különben is attól hogy régi még lehet hogy szép. A házam egy részén régi cserép van mind más színű kimondottan tetszik.
2012. máj. 31. 17:49
 2/2 anonim ***** válasza:

valószínűleg létezik jó sok pénzért ilyen festék, pl bentoncserépre:

[link]

de belegondoltál, hogy egyesével minden cserepet lepucolni, lefesteni az mi idő, és munka? és ugye lek ll szedni, és újra felrakni az egészet

egy "átlag" házon van jó 1000db cserép, és ez nem nagy ház

én biztos nem foglalkoznék vele amíg nem ázik be a ház

itthon sem nézegetem, a helyén van, működik, ennyi

addig kell használni a régit amíg bírja ami fent van, aztán ha eljön az ideje cserélni

nem is értem, hogy lehet csúnya, mi okozhatja

2012. máj. 31. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!