Létezik flexibilis cső rézből?
Nincs.
Flexibilis csak műanyagból van.
Attól hogy kézzel tudsz rajta hajlítani még nem flexibilis.
viszont a vékony falú rézcsövet komolytalan egyszerű eszközökkel gépekkel is lehet hajlítani.
Lehet, hogy én írtam ki rosszul a kérdést... :(
Akkor máshogy. Találtam az interneten olyan csövet, aminek a megnevezése a következő: Flexibilis kihúzható gázbekötőcső 1/2.
Bővebb leírása pedig: 300-600 mm között kihúzható, inox fémbetétes, 1/2" BB csatlakozásu flexibilis bekötőcső.
A cikket úgy értelmeztem, hogy a "flexibilis" cső belsejében nincs gumi, csak tisztán rozsdamentes acél.
A kérdés az, hogy létezik-e olyan hogy réz(vörösréz)fémbetétes, 1/2"...stb. bekötőcső?
A "hirdetést" úgy értelmeztem, hogy a "flexibilis" cső belsejében nincs gumi vagy műanyag cső, csak tisztán rozsdamentes acél. (Lehet, hogy én értettem félre.)
Régen a bojlerokat félmerev bordázott csővel kötötték, ez jóval tartósabb mint a mai flexi csövek,ez sosem durran ki.
Talán még kapható szerelvény szaküzletekben.
Krómozott réz ,merev bordás bojler bekötőcső 2 végén hollandival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!