Hogyan lehet felújítani egy erkélyes bérházi lakást? (55 m2)
köszi a válaszod, ment a zöld kéz
amúgy a parketta nem nagyon kopott, csak az a része, ami a szekrény alatt volt.
Továbbá szép függönyök vannak az ablakokon
nehogymár a bérlő diktáljon.
ha frekventált helyen van, akkor találsz másikat könnyedén. jártam én már olyan koszlott albérletekben, hogy csodáltam, hogy ezért bárkinek van pofája pénzt kérni. ezzel nem azt mondom, hogy a te lakásod gané, hanem hogy biztosan kinéz úgy, hogy egy kevésbé finnyás bérlő azonnal kiveszi.
nekem is volt egy kiadott lakásom. mondhatni múzeális darab volt, úgy nézett ki, ahogy 63ban megépítették. semmi flanc, még bútor se volt. pár hónap alatt kiadtuk. igaz, nem egetverő összegért, de az is pénz volt, és rendesen fizettek, valamint a rezsit sem nekünk kellett állnunk.
eszedbe ne jusson egy szalmaszálat is keresztbe tenni. nem éri meg, pár év alatt lelakják.
Köszönöm a kommenteket.
A lakást teljesen tisztán adnánk ki, és havi 30 ezerért.
Nagyon szép, csendes környéken van. Azt háborít fel, hogy egyetlen egy konnektor nem földelt,( ezt a bútorunk takarta, tehát nem használtuk )és ezt olyan család kifogásolták, akiknek nincs lakásuk 40 éves korára és több gyereket vállal.
A parkettacsiszolás nagyon sokba kerülne és tényleg lelaknák. Szóval ment a zöld kéz az utolsónak :)
családnak meg pláne ne add ki, pláne ne ilyen ruppótlan csóróknak. mi is rábactunk egyszer ilyennel, azóta ha meghalljuk, h van gyereke a leendő bérlőnek, akkor már mondjuk is, h köszi, viszhall.
szóval a bérlő csak ne pitsogjon. ha meg tud fizetni drágábbat, akkor vegyen ki valami felújított full ikea kecót, ha nem, akkor meg elégedjen meg azzal, amire futja, és ne neki álljon feljebb.
hirdesd a lakást, 30 rugóért szinte ajándék egy ekkora kecó. nem tudom hol van, mi egy hasonló lakást pesten 50ért adtunk, persze jó környéken.
Hát igen, a fővárosban sokkal többért lehet kiadni egy ilyen lakást!
Alföldi városban van a lakásunk.
Nem adnám ki gyerekesnek, de szinte az összes érdeklődőnek volt min. 1 gyereke.
ha gyerekes a család, akkor is max 1 gyerek, és már legalább iskolás, valamint mindkét szülőnek legyen munkája. 2 havi kauciót kérj, a szerződésben legyen benne a fizetési határidő, valamint az, hogy ettől számítva 5 nap késés azonnali felmondással jár.
ha szigorú vagy és következetes, akkor kevesebb az esély, h átejtsenek.
de tényleg ne újíts fel semmit, max majd akkor ha te akarsz beköltözni abba a lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!