Parkettára linóleum?
Üdv!
Régi típusú parkettára szeretnék tenni linóleumot. Arra gondoltam, hogy letennék megfelelő mennyiségű OSB lapot és arra dobnám a linóleumot.
Van esetleg valami kivetnivaló ebben?
Köszönöm a válaszokat!
Hát igen. Mi a csudának akarsz a parkettára linóleumot??? Csiszold fel, lakkozd le, olyan lesz a parkettád, mint az új.
Másrészről szerintem osb lapot hülyeség lerakni, ha hupli van valahol, akkor szépen be fog töredezni alattatok.
Ne tedd.....ha linóleumot akarsz szedd fel a parkettát mert ha az elkezd rohadni a linóleum alatt,hát.....
Egyébként én inkább megfogadnám az első tanácsát és felújítanám a parkettát
Hát vizes helyiségként különösen ajánlott, hogy felszedd a parkettát. Igen hamar be fog penészedni, különösen, ha letakarod.
Szedd fel, végy kiegyenlítőt és öntsd fel vele a helyiséget, aztán tedd le a linóleumot. De nem árt alászigetelni, ha már úgy is hozzányúlsz. Jó járófelületű szigetelőanyagok kaphatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!