Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hol lehet leadni /lerakni/...

Hol lehet leadni /lerakni/ lakásfelújításból származó építési anyagot - / pl. linóleum, és padlófilc/?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
összedarabolod és irány a KUKA!!
2011. szept. 8. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Szeméttelep, nem tudom kell-e fizetni érte, de én is beadagoltam a kukába. 1 zsák/hét.
2011. szept. 8. 21:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nem kicsi darabokra lett vagdalva, és már most tele van 5 zsák. Lakótelepi lakásban élünk, és ha én bedobom az ilyen tipusú szemetet a konténerbe, abból óriási paláver lenne.

A válaszokat nagyon köszönöm.

Várom a további infokat.

2011. szept. 9. 07:54
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Teszvesz, vatera.

Ha még valamennyire használható, nem pénzért akarod árulni, tedd fel 1 Ft-os aukcióként, akkor fizetned sem kell feltöltési díjat.

Hátha valaki hasznát veszi.

2011. szept. 9. 10:59
 5/6 Sanyaapa válasza:
100%

Szia!

Lakhelyemen a városgazdálkodás által üzemeltetett telepen lehet az ilyet egy meghatározott éves súlyhatárig (átlag ember évi több lakásfelújítással se érné el - korrekt)ingyenesen lerakni, csak a helyi illetőséget kell egy lakcímkártyával igazolni és behajtáskor regisztrálnak (gépjármű rendszámmal együtt), lemérnek, kihajtáskor ismét és köszönünk egymásnak. Ezáltal kevesebb az illegális szemétlerakás. Érdeklődd meg mi a helyzet Te lakóhelyeden.

Üdv

Sanya

2011. szept. 15. 09:23
 6/6 anonim válasza:
100%
az epitkezesi , lakasfelujitasi hullaadekok alltalaban az inert hulladekok csoportjaba sorolando.leggyakrabban ezekben a helyzetekben kontenert berelnek , a hulladek menyesegetol fuggoen. DE az is jo , ha kocsi utan raktok utanfutot es szemelyesen viszitek be a lerako telepre, x mennyisegig nem kell fizetni , de ezt mar nem tudom. :)
2011. szept. 15. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!