Linóleum, vagy járólap?
Nem tudom mit tegyünk le a konyhába és az előszobába. 1 éves gyerkőcöm miatt a linó mellett voksolnék. Ki melyiket ajánlja/nem ajánlja? Miért?
Köszönöm.
Én a járólapra szavaznék, mert sokkal esztétikusabb és főleg higiénikusabb. Nálunk linőleum van mindenhol és utálom, beeszi a koszt magába vagy nem tudom, mit csinál, ha pl. kiöntök valamit, hiába törlöm föl azonnal, ott marad a nyoma.
A járólapot tökéletesen tisztán lehet tartani, esetleg tennék rá csúszásgátlóval kis rongyszőnyegeket, amit mosógépben is ki lehet mosni. Szerintem a babának is jobb így. De lehet, hogy csak a linóleumutálat beszél belőlem :)
Én a konyhában ragaszkodom a járólaphoz.
De csak nagyon jó minőségűt vegyél, mert mi megszívtuk. Pedig drágán vettük még úgy is, hogy le volt akciózva, meg mindenféle szuper minősítése volt.
Ráesik a villa és feljön a tetejéről a zománc vagy mi.
Ja, nekem is egy éves a lányom, én ha nagyon kint akar lenni, polifoam-ot teszek le (hátul összeragasztottam 3at, így elég nagy).
(utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!