Linóleum vagy járólap?
van jó minőségű parketta, ami a konyhában és fürdőszobában is bírja, ahhoz sztem nem kell ragasztó,és úgy talán olcsóbb lenne mint a járólap, de a járólap tartósabb, ha jól van lerakva, meg több féle színű,formájú stb.
ha szép új a konyhabútor akkor sztem hülyén néz ki hozzá a linóleum, a járólapnak vagy a parkettának sokkal igényesebb kinézete van.
Na végre valaki a PVC mellett :)
Sajnos elég egyenetlen a padló (40 éves az épület),gondolom megnehezítené a parketta lerakását.
Szia!
Parketta, Laminált ...stb szerintem felejtsd el, ha túl sok víz éri felpúposodik és kuka.
Mind a kettőnek meg van az előnye( linóleum, járólap)
Ma már lehet nagyon szép linóleumokat kapni, és ráadásul olcsóbb is mint a járólap, és gyakorlatilag alig lehet észrevenni rajta hogy linóleum.
A járólapról annyit, hogy azok is szépek és (nekem) bazi drágák.
Hogy melyiket?
Szerintem dönts TE magad hiszen te többet fogsz a konyhában tölteni (gondolom) mint a kedves párod!
Szerintem nézzetek meg néhány áruházat és hasonlítsátok össze a kettőt, ha akkor is a linóleum tetszik, akkor hajrá és még lehet hogy spóroltok is rajta.
Ez az én véleményem sok sikert és Üdv
ja ha gidres gödrös a padló és járólap mellett döntötök, akkor mindenféleképpen kell a padlopon(önterülő ajzatkiegyenlítő), ha jól emlékszem 1zsák kb 2000 körül van.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!