Olyan térelválasztót szeretnék amit parkettára lehet rakni, milyen megoldások lehetségesek?
Rendes falat szeretnél, vagy csak valami optikai térelválasztót?
Fal nincs ami parkettára rakható, még a gipszkarton sem.
Optikainak léteznek könyvespolc rendszerek, melyet a padló és a mennyezet közé lehet befeszíteni. Iyenből biztos megcsinálható átláthatatlan térelválasztó is.
Gipszkartont ilyenre találták ki. Semmivel nem jobb a bútorlap meg az osb. Gyapottal meg nem szigetelünk. Az üveggyapot. Nem ugyanaz. Parkettára én akkor sem tennék.
Nincs elrepedve fenn? Vagy lenn? falcsatlakozásnál? Mert az a gond hogy parketta meg a födém amikhez rögzítve van, teljesen más jellegű szerkezet, külön mozog.
Hát én meg keretet készítenék. a keretbe rakható üveg, bútorlap, vagy bármi...lehet véknyabb de akár könyvespolcnyi vastagságú is.
az utolsó ilyen elkészitésénél japán mintára pausz papirt raktunk a keretbe.
Ha olvassa az a hozzászóló, aki azt írta, hogy parkettára tették a gipszkarton falat, írjon nekem.
Gipszkarton falat szeretnénk építeni szoba elválasztónak, de nálunk sajnos nem megoldható a parketa felszedése, a fal betonba rögzítése márcsak azért sem mert a fűtéscsövek a betonba mennek, melyek helyeit nem ismerjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!