Elektromos gyaluval hogy tudok egy 15cm széles deszkát legyalulni?
Figyelt kérdés
ugye a normál gyalu szélessége kb. 8-9cm2012. márc. 27. 13:55
1/5 dirtboy válasza:
mármint hogy kézi kis gépre gondolsz igaz?
legbiztonságosabban ha csinálsz egy kalodát deszkának,lécnek amiben meg áll az élén,ha meg elég széles akkor satuba is befoghatod egy ronggyal és úgy is.
azért arra vigyázz hogy rendesen ki álljon a satutól mert a vasat nem szereti a gyalukés.
2/5 Bandi bácsi válasza:
Sajna. de nem lesz szép síma, egyenletes a gyalult felület, mindig lesz egy kis váll. Ezt esetleg kézi csiszolással,vagy gépi szalagcsiszolóval el tudod tüntetni. Sok sikert!
3/5 dirtboy válasza:
jaj én meg azt olvastam hogy 1,5cm széles deszkáról van szó.
szóval totál mást írtam,azt hittem más a probléma.
a második válasza jó,én is úgy csinálnám.
a gyalut az utolsó gyalulásnál állítsd minél kisebb mélységre és jöhet a csiszolás.
4/5 anonim válasza:
Nekem egy nagyon egyszerű és olcsó noname gyalum van.
A bal oldalon van egy vezető lemez amit be lehet állítani, így balról jobbra haladva szépen lehet nagy felületeket is simítani vele!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. Utolsó: tudnál lineklni egy képet erröl a vezetö sinröl?
2012. márc. 28. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!