Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Átfesthetem a biciklim?

Átfesthetem a biciklim?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok ha van egy sima mezei biciklim kék akkor átfesthetem itthon magamnak ha igen hogy?

Bocs tiszta amatőr vok...

2012. márc. 20. 17:17
1 2
 11/16 anonim válasza:
jaj.. pedig már fejben elkezdtem csinálni!
2012. márc. 21. 19:54
 12/16 Bandris válasza:

Nem kell teljesen leszedni a régi festéket mert a gyárban adtak egy jó alapot (valószínű). Ha repedés van a régi festésben javaslom hogy ott csiszold anyagig, Ha nagyon gáz a régi akkor homokfúvás. Ezután 500-as vízpapírral szépen kiveszed a nagy karcokat, majd filler (van sprayben is), 1000-es vizes papír megint filler 1000-es v.papír. ha ezzel megvagy jöhet a fény... dupli, schuller mindegy. Mondjuk én 2K-sat javasolnék de megteszi az akril is.Az összes réteget ködöld tehát nem 5cm-ről tetoválunk hanem 25-35-ről szórjuk, ha szép munkát akarsz rétegek között 1200-es vizessel finoman áthúzhatod. Befejezésképpen semmi esetre se használj nitrós szórólakkot csak akkor ha nitrós a színed is. Vizespapír 200,-/db filler 1500.- szín 1000-1800.- Vízpapír használata: vödör víz papírt mártod és símogatod nem dörzsölöd! A filler pedig beül a karcokba és

jó alapozóként, könnyű csiszolni is javaslom ebből a schuller-t. Jó munkát de szánj rá legalább 3- 4 napot.

2012. márc. 21. 20:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Az igaz hogy lefesteni drágább mint újat venni de én nagyon szeretem a mostani biciklim csak a színe nem tetszik gondolkodom rajta hogy veszek egy újat:)
2012. márc. 22. 16:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes, hogy megtanulsz festeni! Aki egy mondatot sem tud összerakni, arra szobafestőnél komolyabb karrier nem nagyon vár...
2012. ápr. 5. 19:27
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát majd 10 év múlva dumáljunk, nem a nyelvtani tudásomból akarok megélni mert tudom erősen hiányos(diszlexiás vagyok emiatt kicsi fáj amit írtál) nem állok le veled itt vitatkozni mert nincs érelme de hogy a te karrierednél nagyobbat remélek magamnak az biztos...aki ilyen primitív dolgokon fenn akad az nem lehet valami nagy szám..ez teljes szarkazmus am kíváncsi lennék melyik mondatom volt ennyire szörnyű

Bocs ha meg sértelek de e is megetted

15/L aki sokat vár az élettől ugyan kicsit nagy szája van de ez még kapóra jöhet:)

2012. ápr. 5. 20:46
 16/16 A kérdező kommentje:

Amúgy ha majd pálya választási tanácsra lesz szükségem hozzád fordulok látom nagyon otthon vagy a témában..

Nem nyelvtani segítséget kértem!!!

2012. ápr. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!