Fekete bútoromat átfesthetem?
Figyelt kérdés
Van egy fekete szekrényem, ill. kettő. Utálom, állandóan poros és rossz hagulata van a szobában a feketének. Át szeretném festeni. Át lehet? Szép lesz? Milyen márkájú festékkel?2010. márc. 7. 18:43
1/5 anonim válasza:
Feketét csak akkor tudsz átfesteni,ha előzőleg lecsiszolod a fekete színt.Utána sem biztos az eredmény.
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok.Próbáld meg valamilyen neked tetsző öntapadós tapétával beborítani.Nekem a konyhaszekrényemnél ( piros volt),bevált.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, akkor majd inkább kidobom és veszek másikat :-/
2010. márc. 7. 19:01
4/5 anonim válasza:
Szia, átfestheted, de utána eléggé ócskán fog kinézni, főleg ha farostlemezből készült, tehát ha, akkor inkább bútorfóliát használj, az viszont eléggé költséges (kb.2000 Ft/tekercs), és eléggé macerás fölragasztani.
5/5 anonim válasza:
Szia! ne dobd ki, szerintem tükörtapétával is feldobhatnád, persze, úgy, hogy fekete keretet hagyni.
tágítja a teret, teljesen új hatást érsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!