Amikor még nem volt gipszkarton, akkor hogyan és mivel építették be a tetőtereket?
Inkább átmenetileg kitömítem a réseket, repedéseket és elköltözöm. :)
Eredetileg úgy adta át a házat a vállalkozó, hogy még szigetelés sem volt a gipszkarton mögött! Nem értettem, hogy miért van 16 fok a szobában amikor már 30 fokra tekertem fel a termosztátot...Nem ellenőriztem le a padlást átadáskor, ez volt életem első építkezése, azt hittem, hogy ő a szakember, a hozzáértő és nem feltételeztem róla ilyen beteges rosszindulatot. Pedig gondolhattam volna, mert már közben is voltak gondok. De utólag olyan dolgok derültek ki, hogy csoda, hogy nem dőlt össze még a ház. Pl. nincs padlószigetelés. A nappaliban 15 db egyenként 10x10cm-es nagyságú elektromos elosztó van a falban, amelyeken süvít be a szél és minden behallatszik az utcáról, ezeket letapétázta, hogy ne vegyem észre, fedelet nem is rakott rájuk. Az összes konnektorból fúj a szél, a padló minden irányban lejt minden helységben, ha valaki jár az emeleten összekoccannak a poharak az asztalon, az ablakok úgy vannak beépítve, hogy befúj alattuk a szél, nincs alászigetelve, a tetőtéri ablakokat ferdén építtette be, a fürdőszobákba nem rakott középre lefolyót, az emeletet pedig 12 cm-es téglából építette meg, túl azon, hogy nem rakott szigetelést a gipszkartonfal mögé. De még van sok minden más is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!