Fa házikóra kell ép. Engedély?
Figyelt kérdés
Ha az udvarba építek magamnak egy 5x5 faházat egy betonalapra,de úgy hogy nem fixen álló hanem telepíthetős.:)2012. jan. 30. 20:30
21/24 anonim válasza:
Az építőmérnök vagyok:
Azért azt feltételeztem, kedve kérdező, hogy konyha, fürdő nem lesz építve a fa házikóba, mert azt valóban nehéz lesz kimagyaráznod:)
Nem tudom mi célt szolgálna az épület, annyit tudok, hogy nem lehet hétvégi ház jellegű, mert az már túl van a tűréshatáron és a "kiskapun"
22/24 anonim válasza:
hagyjuk már ezt a sok hülyeséget xD.
felépíted ottvan és kész. a kutya nemfog vele foglalkozni. nekünk a garázson úgy van ajtó, a házat megtoldottunk 2x10nm-es helységgel hátrafele. és 5 nagy ablak van be téve. ez mind engedély nélkül. már lassan 8 éve. senkit nem izgat. nagy ívben leszarják.
és hogy a kérdésre is válaszoljak nem kell hozzá semmiféle engedély.
23/24 A kérdező kommentje:
Hát egy rendes ház lenne végül is. A válaszokat köszönöm, szerintem igencsak kimerítettük a témát, az a legtisztább ha nem építek egyenlőre semmit.:)De ha valakinek jobb ötlete van akkor szívesen várom:)
2012. febr. 1. 22:54
24/24 anonim válasza:
Ezekiell: Na én is ezt válaszoltam ki is törölték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!