Szerintetek lenne jövője a piacon árulnom az általam készített dobozokat?
Restaurátor vagyok és arra gondoltam, hogy mindenféle fadobozokat készítenék és azt a piacon árulnám mellékesen, igazából minden gépem megvan hozzá csak bele kell kezdenem, szerintetek lenne jövője?
fecskefarkú vagy egyenes fogazással állítanám össze őket
nem értek ehhez
de sztem lassan az alapdolgokra nem lesz pénze az embereknek
ez meg ha jól gondolom valahol luxus
de mellékesnek jólehet
De itt nem csak fadobozokat csinálhatnál,rámehetnél akkor polcokra,szekrényekre vagy ágyakra!Szerintem csinálj mintát egy csomó mindenből amit megtudsz csinálni és vegyél fel megrendeléseket persze annyi előleget kérjél mindig hogy az anyagár meglegyen ha nem jönnek az árúért!
Szal egyszerű sima dobozokból nem lehet szerintem kaszálni,max ha vésnél rá domborműveket,matyóhimzést ,magyar címert stb. ezeket akár vaterán is árulhatod!
üdv!
Hajrá!!!
Keress fel ajándékboltokat,csinálj referenciákat,lehet,hogy azok(is) tudnák forgalmazni.
Találj ki festési módokat a díszdobozaidnak.
Össze kellene jönnöd egy nyugdíjas könyvkötővel...ő még "érti" a szakmát. Csodálatos selyem,plüss,stb. béléseket csinálna a díszdobozaidba.
Van szerszámod-akár megrendelésre-nevet is marhatnál pl.egy fedeles dobozba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!