Tescos cseregaranciás fúrógépnek megszorult a tokmánya. Cserélik azonnal vagy elviszik megnézetni?
Cserélik azonnal kérdések nélkül.Bár azt megkérdőjelezik majd hogy rendeltetésszerűen használtad e?
A csere 1 éven belül lehetséges és fontos hogy meglegyen a vásárlást igazoló blokk.
(Tesco ügyfszolg.)
A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/3 Időpont tegnap 17:29
Hazudsz!!!
A tescóba úgyis xar cuccokat lehet kapni legyen az akár egy B&D sarokcsiszoló is,vagy akármilyen Bosch cucc.Azegész tesco egy kau dolgokkal teli üzletlánc.A világ szemetét adják el nekünk ,bereklámoznak olyan termékeket amiket nem is árulnak,és igen a cseregaranciánál csak másfél hónapot kellett várnom a cuccomra.
ma 13.55-ös!
Tévedsz és nem hazudok mikor azt írtam hogy azonnal cserélik! És nem szarabbak a tescoban árult barkácsgépek sem mint mások-persze az tény hogy egy tesco gazdaságos fúrógép nem bosch minőség.A hiba olyanokba van mint te aki egy ilyen géptől olyan minőséget várnak el mint a boschtól.Mert ezek nem napi használatra vannak gyártva hanem hobby célra de ezt sokan nem tartják szem előtt.
Mindezt azért tudom ilyen pontosan(és a cseregaranciát is)mert már több mint három éve tescos vagyok!
Neharagudj ha begbántottalak,de tudom hogy nem Te vagy a hibáshanem a tesco.
Elösször is tudom hogy a tescós termékektől nem kell ipari teljesítményt várni.Engem igazán az zavart mikor 12ezerért vettem egy B&D flexet amit csak 5 percre tudtam használni amit természetesen kukába is dobtak és nagy nehezen cserélték ki azóta van egy flexem amit csak finomabb munkálatokhoz használom óvva!Ja mikor visszamentem megkérdezni mi van a flexemmel hát csak az időmet pazarolták és vennem kellett egy tescós flexet ami többet bírt mint a B&D flex,igaz nem egy csúcstechnológiga de ezt legalább halálra tudom ítélni munka közben mert nem várok el többet tőle.
Szal a tescó amúgy sem a minőségéről híres ezt mindenki tudja!Meg elég idegesítő mikor előre beakcióznak valamit újságban és érdekes mód az akciózott termékekből nincs kitéve a polcokra.Meg miért is büntetik mostanság a tesco áruházláncot?Tudod szoktam Én is vásárolni a tescóban csak nem szerszámot!!!
Mielött még egymásnak esnétek.
Szerintem ezekbe is ki lehet fogni jókat.
Amúgy meg nekem már profi géppel is volt gondom:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__barkacsolas__1024587-t..
Igaz a végén én jártam jól, mert pár héten belül kaptam egy nagyobb új gépet helyette, mert ami rossz volt az kifutó termék.
Szerintem a régebbi Bosch meg Makita flexek az igazi nyerők,Én azokat szószerint naponta óralákat gyilkoltam és semmi bajuk,ezt már nem merném megtenni a Back and dackerrel.
De ezek az új bosch termékek is silányabb mínőségüek!Sajna!
Mégis mi nem silányabb?
Nyáron akartam venni stihl szellemírtót, azt mondták a márkaboltban, hogy ezeket teljesen megváltoztatták, nem tudni, hogy kibírnak-e annyit mint a régebbiek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!