Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megszorult a Simson-om mit...

Megszorult a Simson-om mit csináljak?

Figyelt kérdés

Simson s51 Fell lett újjítva.

Kb 30 Km után megszorult :(

Pedig vigyáztam rá nem mentem gyorsan, nem motorfékeztem, Hagytam hülni ha melegedett.

Levettem a hengerfejet és látom a dugó áll mint a cövek :S

Mit csináljak?

14 f

2011. márc. 15. 08:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha kihűlt, akkor kis erővel próbáld meg kivenni, de alatta olajozd meg a hengert, hogy jobban kicsússzon. Ezt lehet akár kiskalapáccsal is (nem az olajzást :). Aztán vidd vissza a fúrós emberkéhez, és mondd, hogy monnyon' le, mert szarul fúrta meg, túl kicsi volt az illesztés.

Ha meg megnézed a gyertyát és inkább fehéres, mint szép őzbarna, akkor magadat átkozd, bejáratós motornak kicsit több nyál kell. Meg rendszerint egyel nagyobb főfuvi.

2011. márc. 15. 09:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a Választ A főfúvókát kicseréltem 72-esre.

A gyertyám is barna volt :S

2011. márc. 15. 09:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Jöhet még ötlet...
2011. márc. 15. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg szarul fúrtak, vagy nagyon kis illesztéssel. Ha a dugó tetején van szám, nézd már meg mennyi. Pl.: 38.47. Ez a gyári alapméretes dugesz. Ez azt jelenti, hogy 3 százados illesztéssel fúrtak. Gyári motornak ez a jó kb.
2011. márc. 15. 09:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a Választ

39.75 re fúrták meg mert nem először lett fúrva.

De meglett a baj nem a dugó szorúlt meg hanem szétment a főtengelyem :S

2011. márc. 15. 17:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Vagy 38.75 re furták meg.
2011. márc. 15. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!