Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Tányérra lehet üvegfestékkel...

Tányérra lehet üvegfestékkel festeni?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy sima fehér, (gondolom) porcelán tányért, amire üvegfestékkel szeretnék festeni. Rajta maradna? Próbálta már valaki?

2011. dec. 15. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet kapni olyan üvegfestéket, ami sütőben kiégethető, és utána akár mosogatógépben is moshatod a tányért. Ilyet kérj a boltban!
2011. dec. 15. 16:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ha más nem, ilyet veszek, csak itt a kiégetéssel van a gond. Félek, hogy felgyújtom a házat...
2011. dec. 15. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Beteszed a sütőbe, és ugyanúgy sütöd, mintha süti lenne. Ha még fiatal vagy, kérd meg anyukádat, gondolom, a vasárnapi ebédek után sem kell kijönnie a tűzoltóknak. :)
2011. dec. 15. 17:56
 4/8 A kérdező kommentje:
16 vagyok, és az anyukámnak készíteném karácsonyra. :)
2011. dec. 15. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor kérd meg valamelyik barátnődet, osztálytársadat, hogy segítsen! Ha egyikőtök sem egy házitündér alkat (én sem voltam az), akkor valamelyikőjüknek az anyukája biztosan szívesen segít majd.
2011. dec. 15. 22:29
 6/8 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm a tippet!

És akkor üvegfestékkel meg se próbáljam?

2011. dec. 17. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha csak dísznek akarod a tányért, tehát nem akartok belőle enni, és mosogatni sem kell, akkor jó hozzá akár a matricafesték is.
2011. dec. 17. 21:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Dísznek szánom. Régebben csináltam egy tálra díszt üvegmatricából, és nem volt valami strapabíró, elment a színe, lepattogott, stb.
2011. dec. 18. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!