Hogyan tudnám házilag átfesteni a gitáromat?
Figyelt kérdés
Van egy fenyőfából készült kék akusztikus gitárom, ezt szeretném feketére festeni (a testét, illetve a fogólapon kívül az egész nyakát, illetve fejét), mert az jól néz ki, meg már kicsit kopott is szegénykém.
Arra szeretnék választ kapni, hogy saját kezűleg milyen festékkel érdemes átfestenem és milyen tippeket ajánlotok még?
Esetleg tudtok-e ajánlani olyan vállalkozást ahol ezt elfogadható áron megcsinálnák?
Minden ide kapcsolódó infót örömmel fogadok.
Köszönöm előre is a válaszokat!
2009. máj. 16. 11:57
1/3 anonim válasza:
Leszeded a húrokat, lefeded azokat a részeket amiket nem szeretnéd, hogy festék érjen, újságpapírt raksz köré és festék spray-el lefújod, de csak akkor tedd, ha pormentes helységben tudod megoldani, más esetben a levegőben lévő por is ráragad..
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2009. máj. 25. 18:31
3/3 anonim válasza:
Sajnos nekem csak elektromossal van tapasztalatom, azt egy autófestő ismerősöm csinálta meg. Akusztikusnál vigyázni kell, mert a hangját elronthatja a vastag lakkréteg. Elektromosra én csináltam díszítést öntapadós ORACAL fóliából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!