AL 99,5 alumínium lemez. Mennyire könnyű megmunkálni?
Tehát mennyire hajlik, ill., mivel lehet vágni, könnyű szabályosan hajlítani?
Elég kezdő vagyok a témában, remélem valaki tud segíteni :)
0,3mm-t írtam, azért javítottam magam. Elég valószínűtlen lenne :D
Igen, valami dobozszerű lesz belőle :)
Ha ügyes vagy és merész és tapasztalt akkor vágjad csak flexxel,a hajnlításához már szerszám kéne mert 3mm-es anyagnál már előfordulhat hogy a lemez megtörik.
Ha gondolod tudok neked olyan helyet mondani ahol párszáz ft/művelet és akkor ez hajlítás is lehet meg szabás.De ott viszont drága az anyag.Meg valamikor erősebben fog a tolluk a góréknak a kelleténél.
mekkora darab dobozt szeretnél csinálni?leakarod hegeszteni a sarkait?vagy letudod hegeszteni mert akkor nem muszáj lehajlítani ,le is lehet szépen varrni avival vagy lánggal és csak le kell csiszolni ami meg nem vészes.
A nagyobb nyomdagépek nyomólemezei/offsetlemez/0,35mm vastagok.
Ezeket nagyobb szabóollóval lehet vágni.(azért ne az otthoni Fiskars-ot tedd tönkre)
Hajlítani sem túl nehéz. Ha hajlítóhoz nem tudsz hozzájutni,két bútorlap közé téve(és erősen összeszorítva) lehet hajlítani,csak el ne vágd a kezed! A hajlítás után óvatosan gumi,vagy fakalapáccsal igazíthatod.
nyomdasz63
ha dobozt hajlít le akkor mi lesz a negyedik oldallal? :)
Nem rossz ötlet hogy beszorítani bútorlapok közé,csak azzal az a baj hogy nagyon nagy lesz a rádiusza a hajlított oldalnak,pont mint egy kis bádogoshajlítónál.
Tényleg ezzel a összeszorítós módszerrel lehet kereszt bandázst nyomni?Pl ami régi kapukon van?Vagy az már inkább a speciális szerszámmal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!