Babaházat szeretnék csinálni fából. Milyen anyagot vegyek hozzá és hol tudom megvenni? (rétegelt lemez, MDF, stb)
A linken fel vannak sorolva a szükséges alapanyagok...
A vásárlással én pl nem a DM-ben, hanem mondjuk a Praktikerben, OBI-ban, Baumax-ban próbálkoznék...
Baumaxba bemégy, persze először leírod a kivánt méreteket, kéred hogy NATÚR FAROST HÁTLAP-ból vágják méretre neked(ingyenes a vágás). Veeszel Tescoba, Auchanba, vhol Falfesték színezőt, ami ilyen fogkrémtubusnyi nagyságú szokott lenni(olyan szineket, amilyet szeretnél a babahára) akkor veszel csónaklakkot én iylet vettem: [link]
Ezt festés után viszed rá két rétegben. Univerzális ragasztóval kis fakockák segitségével összeragasztod az oldalakat, tetőt hozzá, belső falakat, emeletet:) Én épp most készítek egyet unokahugimnak, még a lakkozásnál tartok, mert 24 óra mig megszárad a lakk és lakkozhatom ujra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!