Mit lehet csinálni a fölöslegessé vált, kiszáradt parafadugókból?
Figyelt kérdés
Nagyon sok van (kb 10 kg), s kidobni sajnálom őket.2007. júl. 22. 13:53
1/8 anonim válasza:
Én pofás kis üzenőtáblát készítettem belőlük. A dugókat hosszában félbevágtam, és felragasztottam őket egy tetszés szerinti méretű kartonlapra. A szélére körbe fotókat ragasztottam, melyeket méretre nyomtattam.
2/8 anonim válasza:
gyufa vagy fogvájó segítségével szerintem nagyon pofás kis játékokat lehet csinálni, pl. ember, autó, ház stb.
3/8 anonim válasza:
Gyermekintézménynek ajánld föl.Biztos lesz aki szívesen fogadja.
4/8 anonim válasza:
Dugdosd fel a seggedbe :D egyesével, és ne vágd félbe.
5/8 anonim válasza:
Vagy pl. oxigénszegény környezetben való szenesítéssel kiválló faszenet lehet belőle készíteni pirotechnikai célokra :) ha van még felesleg, szívesen átveszek belőle :))
6/8 anonim válasza:
damilra felfűzöd hosszában tű segítségével, ha elég sok van belőle, ajtó fölé vagy akárhova dísznek is jó
7/8 anonim válasza:
az előző vagyok
ha még több van mint gondoltam, ugyanazzal a damilos technikával ajtó felső félfájára földig érő "függönyt" is készíthetsz
8/8 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!