Megéri üvegyapotot leteríteni a padlásra szigetelés céljából?
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 13:48
1/8 anonim válasza:
Szerintem igen. Én most tervezek kb. 120 nm-re 10cm vastag kőzetgyapotot tenni. Rengeteg hő elszáll a plafonon keresztül.
2/8 anonim válasza:
Persze, mivel a meleg fölfelé száll, a legtöbb hő a plafonon keresztül távozik. A plafon szigetelése kábé ötször olyan fontos, mint a falaké.
3/8 anonim válasza:
Én lemaradtam róla...de a válaszom: KELLene.
A múltkor volt a nagy/egy napos/ akció az OBI-ban,ott akartam venni a 10 cm-s szigetelést,de pech-melóztam,és nem volt kivel cserélnem.
4/8 anonim válasza:
Mi pár éve kaptunk a szomszédtól nekik maradt ki építkezésből és simán a padláson neylont terítettünk le arra az üveggyapotot és úgy van már rögtön az első télen megéreztük illetve nyáron sem volt olyan forróság a szobában. Arra nem tellik, hogy a tetőszerkezetre borítsuk de szerintem így is nagyon megéri.
5/8 anonim válasza:
Igen, ha a nyílászárók is szigeteltek. Egyébként észre se venni a különbséget...
6/8 anonim válasza:
Igen, de csatlakozva egy előttem szólóhoz, ha van nyílászáró, akkor azt tényleg szigeteld. Megéri nagyon, bár szerintem gáz meló...
7/8 anonim válasza:
minél vastagabb réteget rá két három réteg az ideális 10 cm-esből az meg fogja a hidegtől nyáron melegtől a szobákat hamarosan meg térül az ára
8/8 anonim válasza:
Addig jó, míg be nem szívja magába a párát, utána pedig berohad.
A poliuretán habos szigetelés ezerszer jobb, mi megcsináltattuk, és tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!