Tusolókabin-szigetelés?
Van egy kis problémám a tusolómmal, talán nem is olyan kicsi. Ma, amikor takarítottam a tusolókabint, történt egy kis baleset. Annál a résznél, ahol az alja illetve az oldalai össze vannak illesztve, volt valami. Olyasmi mint a ragasztó. Ahogy ott súroltam, az a valami szétszakadt és kivált. Én meg kihúztam. Aztán az jutott eszembe, hogy az talán valamiféle szigetelő volt, hogy nem folyjon ott ki a víz. És valóban ilyen célt szolgálhatott, mert utána állt is egy kisebb víztócsa a kövön.
Mit tudok most csinálni? Lehet kapni valamit, amit oda be tudok tölteni? Esetleg szét kell szedni az egész kabint?
Kérlek, segítsetek, egyáltalán nem vagyok képben az ilyen dolgokat illetően. Előre is köszönöm!
Ha ennyire nem vagy képben,akkor inkább szólj valakinek,hogy segítsen.
A régit ki kell teljesen szedni,majd zsírtalanítani.Ha száraz a felület ki lehet nyomni újra.
Csak az előttem szólókat tudom megerősíteni: sziló volt.
Ha a felület nincs mozgásnak, dilatációnak kitéve akár fugázó anyaggal is ki lehet nyomni, de ha biztosra akarsz menni inkább színben azonos szaniter ragasztó/tömítő szilót válassz.
Barkácsáruházakban 7-800Ft-tól lehet venni (mivel úgyis beszárad, nyugodtan vegyél kisebb-drágább jobb minőségűt)
Ki kell kaparni, kiszárítani ha szappanos is lehet alkohollal (egyesek ecetet ajánlanak az nem jó szerintem) zsírtalanítani. Masszívan bedolgozni és általában 2-3 óra után jó, de végleges 24óra után lesz (olvasd el a leírását)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!