Mi van az ácsokkal, miért nem akar egyik sem dolgozni?
Szeretnénk egy kisebb átalakítást végezni, teraszt bővíteni, lefedni, kerti garázst és fedett kétbeállásos kocsibeállót építeni, mind fából készűlne. Szerintem ez bőven több milliós nagyságrendű munka, igaz, nem komplett tetőszerkezet készítése.
Namár most, eddig kihívtam 3 ácsot, ebből 1 jött el, körbeszaladt, azóta hírét sem hallottam. A másik kettő pedig nem jelent meg a megbeszélt idpontban, nem is lejentkeztek utána, hogy közbejött valami.
Egyszerűen nem értem. Nem arról szólnak a hírek, hogy mennyire visszaesett az építőipar és mennyire nincs munka? Nem azt kértem egyiktől sem, hogy holnap kezdjen hozzá, hanem nézze meg, adjon árajánlatot és ha meg tudunk egyezni, hajrá, övék a munka!
Szépen megrajzoltam a konkrét elképzelést, feketén fehéren le van írva, hogy mit szeretnénk és nincs rá jelentkező. :(
Mi lehet az oka?
Tudom, hogy tavasszal és nyár derekán nagyon nehéz ácsot találni, nem is azt gondoltam, hogy egyből itt kopogtat a környék összes embere.
Nem vagyok benne biztos, hogy valóban kis munka lenne a miénk, de ki tudja.
Lehet, hogy tényleg szerepet játszik a lustaság is, elegük van az örökös árkalkulációból. De ha nem próbálkoznak, akkor nincs munka, ha csak nem egy nagyon felkapott brigádról van szó. Gondolom sokan kérnek csak árajánlatot, de végül nem végeztetik el a munkát. Persze, nálunk is szerepet játszik a pénz, mint mindenkinél.
Amúgy Dunakeszin lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!