Milyen csavarhúzót vegyek?
Vannak ilyen cserélhető bitfejes csavarhúzók, azok szerintem praktikusak. Speciális bitkészletek is vannak hozzá különleges csavarokhoz, és általában kompatibilisek a kézi nyéllel és az elektromos csavarhajtóval is.
Persze az egész attól függ, hogy mire akarod használni
Csavarhúzóban az ár tükrözi a minőséget. Ha valóban jó minőségű szerszámot akarsz venni (pl. Beta, Connex, Merox Snap on, USAG) mélyen a zsebbe kell nyúlni. Kb. 2-3000 Ft darabonként, de mint írták előttem évtizedekig használhatod őket. A lényeg, hogy crome-vanadium ötvözet legyen az anyaga. Olcsó árban általában gagyi van, nem érdemes pénzt adni érte.
Én kb. 1 hónapja vettem egy szigetelt nyelű 3X100mm-es Merox lapos csavarhúzót, majd 2000Ft-ért, drága, de minőségi darab.
16:19: nem mozdony szerelésre gondoltam de ha mondjuk ki akarok csavarni valahonnan egy rozsdás csavart oda kell a minőség!
21:09: egyszer szereltem valamit egy cserélhető fejessel és olyan erősen kellet húzni, hogy a rúd ami kijön nyélből megfordult de ahogy írtad "háztartási használatra tökéletes"
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT
Nekem WorkZone készletem van 12 darab csavarhúzó+ 20 db bithegy 3800 ft volt tokkal együtt.
Ház körüli munkákra és néha nagyobbakra is tökéletesen megteszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!