Milyen fúró-vésőkalapácsot vegyek?
Nagy márkát ennyiért nem kapsz ( Makita, Hitachi )
A barkács kategóriában tapasztalatom szerint nem sok különbség van az azonos árfekvésű termékek között. Gyakran ugyanarról a kínai gyártósorról jön le a termék csak az egyik kék a másik meg sárga borítást kap.
30-35 környékén már aránylag jó minőségű barkács kategóriás gépek vannak.
Köszi, ez nem is néz ki rosszul. És az ára is egész jó. Bár megmondom őszintén erről a márkáról még soha nem hallottam.
Azért jöhetnek még ötletek, javaslatok!
Hitachit láttam egy helyen akciósan 30 alatt, csak az a baj, hogy annak pont vésési funkciója nem volt.
A zöld Bosch is barkács kategória, ha jól tudom, de abból ami jó lenne,az olyan 50 körül van. Annyim sajnos most nincs rá.
A többiből is azért van különbség. Pl egy no name kínai áruházi gép már ránézésre, tapintásra a burkolat alapján meg kidolgozásra sem valami bizalomgerjesztő.
Korábban nézegettem egy Lux (eredeti nevén Einhell) kalapácsot 25e környékén. De azt nem tudom mennyire jó, tartós lenne nekem.
az első írója vagyok.
az EXTOL-t nézte már? kollégának olyan van,állítólag elég jó!nézzen utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!