Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Van egy telkünk. Milyen...

Van egy telkünk. Milyen játékot alakíthatnánk ki benne gyerekeink számára? 3 és 6 évesek.

Figyelt kérdés

Gondoltunk egy kis homokozóra. de kellene még valami.

A kertben van egy hatalmas diófa.

Amúgy nincs benne semmi.

A diófa ágai elég magasan kezdődnek, így a hinta elég furcsa lenne rajta.

Olyanra gondoltunk, hogy egy kötelet kötünk rá, az aljára rögzítünk egy korongot, és azon tudnak csimpaszkodni, hintázni.

Egyéb ötleteket várok.

Kevés pénzt tudnánk rááldozni.

2011. márc. 17. 20:35
 1/10 anonim válasza:
52%
Csúzda? Vagy egy kis kerti tavacska? Egyébként hintából miért nem jó a "bolti"?
2011. márc. 17. 20:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen kiraknék egy röpi hálót. Ha ti megcsináljátok, nem is lenne drága. Csak jól látszódó fehér kötelet kéne venni. Még kicsik hozzá, de később imádni fogják. A nagyobb már lehet, hogy most is.
2011. márc. 17. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt a kötél dolgot nem ajánlom. A szomszéd kislány elsős volt,amikor egy ilyen kötélhintán pörgött. A kötél a nyakára tekeredett. Szerencsére az apuka éppen odanézett,így nem fulladt meg a kislány.

Csúzda,mászóka, hintaállványt is csinálhattok kettő hintával,mert egyen összevesznek.

2011. márc. 17. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:

21.00

Ez nekem szólt?

A röpi hálón hogy akadhat fel bárki is?

2011. márc. 17. 21:08
 5/10 anonim válasza:

Sztem a korongos dologra gondolta.

Nekem volt kötéllétrám, azon nagyon szerettem mászkálni, de persze az is "veszélyes". Valamilyen csúszda vagy mászóka tán a legideálisabb.

2011. márc. 17. 21:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Természetesen nem a röpihálót írtam veszélyesnek,hanem a kötelet.
2011. márc. 17. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:

kötelet u alakban fel a fára, egy deszkát két oldalon bevágtok, beleillesztitek a kötelet, és mehet a hintázás! :D

nekem kiskoromban papám csinált ilyet a cseresznyefára, a legszebb emlékeim mikor azon játszottam :D és soha nem volt belőle baleset.

farönkökből és traktorgumikből valami kis akadálypálya pl?

2011. márc. 17. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi anno vettünk egy olcsó horgászsátrat valamelyik multiban. Azt a hagyományos, cölöpverős-felállítósat, 2 személyeset, abban két gyerek szinte elvész, egész nap elvannak benne :=)

A diófa törzsére drótozzatok fel egy házilagos gyerek kosárpalánkot, nem kell más, mint egy műanyag gyűrű, amin átfér egy labda, ezt egy jókora kötéllel vagy dróttal a fa törzse köré kötöd, így nem sérül a fa. A kicsik még nem ugranak rá a gyűrűre, úgyhogy nem kell betonbiztosnak lennie, főleg, ha egy karhosszal a fejük fölé szerelitek, nem is tudnak még akkorát ugrani :=), de örömmel fogják dobálni bele a maroknyi kislabdákat.

Tegyél ki egy lavór vizet, és vegyél egy mágneses horgászfelszerelést (bot + műanyag halacskák, kb.7-800 Ft), remek szórakozás!

2011. márc. 17. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Vegyél egy gumimedencét. Az tuti nyerő, ráadásul megspórolod vele a strand egy részét. Amíg ilyen kicsi a gyerek nem is kell nagyon nagy, nehogy belefulladjon, a kicsiket meg nyár elején pár ezer ft-ért adják.
2011. márc. 18. 00:39
 10/10 anonim válasza:
Amikor kicsi voltam, akkor hintánk egy jó magas fára volt felkötve egy erős kötéllel, autógumival az alján. Minél nagyobb, annál jobb:).
2011. márc. 31. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!