Van egy telkünk. Milyen játékot alakíthatnánk ki benne gyerekeink számára? 3 és 6 évesek.
Gondoltunk egy kis homokozóra. de kellene még valami.
A kertben van egy hatalmas diófa.
Amúgy nincs benne semmi.
A diófa ágai elég magasan kezdődnek, így a hinta elég furcsa lenne rajta.
Olyanra gondoltunk, hogy egy kötelet kötünk rá, az aljára rögzítünk egy korongot, és azon tudnak csimpaszkodni, hintázni.
Egyéb ötleteket várok.
Kevés pénzt tudnánk rááldozni.
Ezt a kötél dolgot nem ajánlom. A szomszéd kislány elsős volt,amikor egy ilyen kötélhintán pörgött. A kötél a nyakára tekeredett. Szerencsére az apuka éppen odanézett,így nem fulladt meg a kislány.
Csúzda,mászóka, hintaállványt is csinálhattok kettő hintával,mert egyen összevesznek.
21.00
Ez nekem szólt?
A röpi hálón hogy akadhat fel bárki is?
Sztem a korongos dologra gondolta.
Nekem volt kötéllétrám, azon nagyon szerettem mászkálni, de persze az is "veszélyes". Valamilyen csúszda vagy mászóka tán a legideálisabb.
kötelet u alakban fel a fára, egy deszkát két oldalon bevágtok, beleillesztitek a kötelet, és mehet a hintázás! :D
nekem kiskoromban papám csinált ilyet a cseresznyefára, a legszebb emlékeim mikor azon játszottam :D és soha nem volt belőle baleset.
farönkökből és traktorgumikből valami kis akadálypálya pl?
Mi anno vettünk egy olcsó horgászsátrat valamelyik multiban. Azt a hagyományos, cölöpverős-felállítósat, 2 személyeset, abban két gyerek szinte elvész, egész nap elvannak benne :=)
A diófa törzsére drótozzatok fel egy házilagos gyerek kosárpalánkot, nem kell más, mint egy műanyag gyűrű, amin átfér egy labda, ezt egy jókora kötéllel vagy dróttal a fa törzse köré kötöd, így nem sérül a fa. A kicsik még nem ugranak rá a gyűrűre, úgyhogy nem kell betonbiztosnak lennie, főleg, ha egy karhosszal a fejük fölé szerelitek, nem is tudnak még akkorát ugrani :=), de örömmel fogják dobálni bele a maroknyi kislabdákat.
Tegyél ki egy lavór vizet, és vegyél egy mágneses horgászfelszerelést (bot + műanyag halacskák, kb.7-800 Ft), remek szórakozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!