Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mit gondoltok a Bosch X-line...

Mit gondoltok a Bosch X-line sorozatról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:

ez most nem jön ide de elhiheted nekem, hogy már a mostani bosch-ok nem olyan jók.

Régen az volt a helyzet, hogy minnél erősebb és strapabíróbb bosch gépeket csináljanak, azonban rájöttek, hogy ez nekik nem olyan jó pénzügyileg mert ha 15 évre csinálnak egy gépet akkor 15 mulva venné meg az ember a következő boscht ami nem olyan kedvező, ezért már jó pár éve elkezdték "lebutítani" azokat az alkatrészeket amiket beléjük szerelnek de csak annyira butítják le, hogy a garancia időt azt kibírja és ez nem csak a bosch-nál van hanem minden márkánál, szóval lebutították és már itt tartanak, hogy egy bosch akkus csavarozóra 3 év garanciát vállaltak és 3 és fél évig bírta ezt tapasztalatból mondom, szóval már szinte rossz nézni a bosch hanyatlását és már csak a régebben szerzett hírnév tartja fent a céget , de ha valaki kérdezni, hogy akkor mégis melyik márka fog a közeljövőben fennmaradni akkor én aztmondanám, hogy a Hilti, Aeg és a Makita ők még tartják magukat a régebbi gépek strapabíróságához, szóval vagy elhiszed vagy nem de én ezt a verziót látom a leg reálisabbnak

Üdv

2011. máj. 21. 09:46
 2/2 kaposati válasza:
Tulajdonképpen az X-line sorozat barkács felhasználóknak készült. Nem mondom, hogy rossz, a célnak megfelel. Minden napi használatra, gondolok itt a 6-os, 8-as fúrószárakra azért ne egy készletben lévőt használd, inkább külön 1-2, 5-6 darabos SZÜRKE csomagolásút vásárolj. Ezek a Bosch ipari kiegészítői.
2012. jún. 30. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!